AC Agenda 100x100De laatste activiteit van 2018 heeft reeds plaats gevonden dus tijd om onze (duik)blik te richten op het komende jaar. De activiteitencommissie heeft ook voor komend jaar een aantal leuke activiteiten op de planning gezet. Bekijk hier de reeds geplande activiteiten...

Happy BubblesWil jij een famillielid, vriend of kennis laten ervaren hoe het is om te duiken? Geef dan een proefduik kado! Een razend leuk kado waarbij succes is verzekerd. Bestel nu voor slechts € 35.- p.p. en ontvang binnen een aantal dagen de enige echte Happy Bubbles Discover Scuba Diving Experience voucher om kado te geven!

Polo shirts Happy BubblesDe polo shirts voorzien van ons fraaie clublogo zijn binnen gekomen. Iedereen die er een heeft besteld kan zich melden bij Ernst. Had je geen bestelling gedaan maar wil je toch graag zo'n fraaie polo hebben? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Ernst. Er zijn nog een beperkt aantal polo's beschikbaar in diverse maten dus meld je snel en scoor zo'n supper hippe Happy Bubbles polo!

Vulstation Happy BubblesVanaf het begin van de Happy Bubbles website wordt deze gesponsord door een aantal bedrijven die de duiksport in het algemeen en onze club in het bijzonder een warm hart toedragen. Als club zijn wij hier natuurlijk vreselijk blij mee maar nu is een van onze sponsoren nog een stap verder gegaan. ERPA-instruments heeft onlangs haar faciliteiten uitgebreid en beschikt vanaf heden over een Nen-12021 gecertificeerd vulstation voor sportduikers. Van maandag tot en met vrijdag kan er tussen 8:00 uur en 17:00 uur tot maar liefst 300 bar gevuld worden (vullen buiten de openingstijden kan op afspraak). Wil je meer weten neem dan contact op met Ernst Paar van ERPA-instruments te Duiven.

Paasduik 2014Het is al weer even geleden maar de Paasduik was ook dit jaar weer een groot succes. Veel duikers, een spannende competitie en pannenkoeken in overvloed. Wat wil een mens nog meer. Lees hier het verslag van Bas Visser.

Nullzeit 2Helaas ging ons bezoek van zondag 23 februari jl. aan Monte Mare niet door maar gelukkig was er een mooi alternatief: Tauchcenter nullzeit in Duisburg! Lees hier het verslag van deze gezellige activiteit.

Kado Tip!

Geef een introductieduik kado!

Lucht reparatie onderhoud

Huren?