Dauduik 2018Vandaag staat de dauwduik op het programma. 's Morgens vroeg om 07.45 uur waren alle 8 de duikers (sters) aanwezig voor de briefing. Doordat Vince en Brigitte weinig duikervaring hebben, besloot Patrick om de groep in 2 groepen te splitsen. Jacques, Wichert, Tyn en Brigitte waren 1 groep en Rob, Francien, Vince en Patrick waren 1 groep.

Na de korte briefing kleedde iedereen zich om voor de dauwduik. Een aantal duikers gingen alleen met een enkel 7 pak het water in. De groep van Jacques gingen in het water naar rechts richting de auto. De groep van Rob hadden zo iets van laten wij dan links gaan. Er waren weinig vissen die zich lieten zien, maar er zijn wel eitjes van de snoekbaars gespot. Dus binnenkort zijn er snoekbaarzen te spotten.

Na een duik van ongeveer 30 tot 40 minuten waren beide groepen weer uit het water. Brigitte en Vince hebben zich goed vermaakt onder water. Op sommige stukken was het zicht meer dan 10 meter, dus heel mooi zicht. Toen iedereen bijna klaar was met omkleden kwamen Verena en Vince een versnapering aanbieden. Dit viel bij iedereen goed in de smaak. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. Toen we vertrokken begon zelf de zon te schijnen.

Al met al een geslaagde dauwduik.

Kado Tip!

Geef een introductieduik kado!