Op 3 februari was het dan zover, duiken bij Todi in Belgie.

 

Om 09.30 uur hadden we afgesproken met de de 10 mensen die meegingen naar Todi in Belgie bij de carpoolplaats in Elst. Vandaar gingen we naar het plaatsje Beringen. Om 11 uur kwamen we aan bij Todi. Voor sommige duikers was dit een nieuwe ervaring. We zijn toen even gaan kijken bij het grote bassin. Er waren niet zo veel duikers in het water. De duikclub Happy Bubbles bood ons een kopje koffie aan.

Tegen 12 uur liepen we met z'n alle naar de ontvangstbalie om onze polsbandjes op te halen. Na een korte briefing van Patrick Voorbij zijn de 8 duikers en 1 snorkelaar zich om gaan kleden. Op de 4de etage kregen we onze trimvest, fles en lood. We moesten wel onze duikpak spoelen. Dit om ervoor te zorgen dat de vissen niet ziek worden. Om 12.30 uur lagen alle duikers en snorkelaar in het water.

Voor Verena, Ap, Iris, Maarten en Charissa was dit de eerste keer dat zij hier doken. Door een aantal clubleden is er naar harte lust gefilmd en gefotografeerd. Veel van deze foto's en filmpjes zijn te zien op de Facebookpagina van Happy Bubbles. Na zo'n 50 minuten te hebben gedoken kwam iedereen van de club het water uit. Iedereen had een brede grijns op hun gezicht van deze mooie en gezellige duik.

Al met al weer een geslaagde duik activiteit.

Op naar de volgende activiteit; Op naar 17 maart 2019, de snertduik.

Kado Tip!

Geef een introductieduik kado!