Welkom op het opleidingsgedeelte van Happy Bubbles.

 

Hier vind je informatie over de verschillende PADI duik opleidingen die door onze eigen PADI instructeurs gegeven worden. PADI (Professional Association of Diving Instructors) is de grootste organisatie voor het sportduiken ter wereld. Bij een PADI cursus sta jij in het middelpunt.

 

Door middel van zelfstudie doe je de basiskennis op over het duiken waarna je daarna verder begeleid wordt door een professionele instructeur voor de duikvaardigheden. Na afronding van een opleiding ontvang je een brevet dat wereldwijd erkent wordt.

 

Wij bieden een breed scala aan PADI opleidingen aan.

 

Duiker - © PADI [2011]De beginner opleiding is de Open Water Diver cursus. Na brevettering kun je je opleidingen voortzetten in bijvoorbeeld Advanced Open Water Diver, Rescue Diver en diverse Specialty cursussen (Diep, Nacht, Nitrox, Stroming en vele andere). Zelfs als je verder wilt, biedt bijvoorbeeld de Divemaster cursus je de mogelijkheid om je tot kader voor het duiker te ontwikkelen.

 

Al onze PADI opleidingen, van beginner tot en met Divemaster, vallen onder strikte opleidingsstandaards om er voor te zorgen dat alle programma’s van goede kwaliteit en over de hele wereld vergelijkbaar zijn.

 

Wij hopen je snel voor een van onze opleidingen te verwelkomen, zodat ook jij een van de miljoenen PADI duikers wordt of zich verder ontwikkelt op duikgebied!!!Duiker - © PADI [2011]

 

Mocht je n.a.v. het bezoek aan onze site nog vragen hebben, of je wilt je inschrijven voor een van onze cursussen, neem dan contact met ons op via deze site of kom vrijblijvend eens op vrijdagavond naar het zwembad, tijdens ons clubuur, en maak kennis met een van onze instructeurs.

 

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kado Tip!

Geef een introductieduik kado!