Begin 2020 werden wij door PADI verrast met een Award, “In regognition of outstanding contribution in PADI Diver Training”.

De Award werd publiekelijk uitgereikt door Margriet Schuur (PADI Regional Manager Nederland en België) tijdens de PADI Member Forum 2020.
In de toelichting tot deze Award vertelde Margriet “Clubs zijn belangrijk zijn voor de industrie, ze geven mensen een platform om te blijven duiken”.

Het ontvangen van de Award was niet alleen een verrassing, maar ook een grote eer voor Happy Bubbles. Een dergelijke erkenning wordt niet vaak door PADI uitgegeven.

 PADI Award

Wat maakt Happy Bubbles zo uniek in de duikbranche?

Eigenlijk doen we waar we goed in zijn en doen we dat met plezier. Wij houden ervan om niet alleen duikers op te leiden, maar gaan graag een langdurige band aan met onze cursisten. We zien dan ook dat cursisten bij ons terugkomen voor vervolg opleidingen en andere aanraden om een opleiding bij ons te volgen.

Behalve het geven van opleidingen vinden we het ook belangrijk dat mensen bezig blijven met het duiken en de geleerde vaardigheden verder verbeteren en nieuwe vaardigheden aanleren. Hiervoor hebben we onze duikclub die niet naast onze duikschool bestaat, maar samen één geheel vormt. We delen hetzelfde zwembad op dezelfde tijd en de staff leden die opleidingen verzorgen of assisteren bij opleidingen geven ook trainingen aan gebrevetteerde duikers.

Omdat we graag iets meer doen voor onze clubleden organiseren we van tijd tot tijd bepaalde evenementen zoals we in het verleden georganiseerd hebben: een kennismaken met Freediving, virtueel duiken met dolfijnen waarbij doormiddel van 3D duikbrillen tussen de dolfijnen gedoken werd, een workshop perfect uittrimmen, enz.
Dit alles naast de gezellige buitenduiken die we organiseren, of duiken in bijvoorbeeld Nemo, Montemare, TODI, enz.

Kortom, Happy Bubbles is meer dan een PADI duikschool, wij zijn een organisatie die duiken en alles wat daarmee te maken heeft belangrijk vind.

 

Ap Matteman
Manager Duikschool Happy Bubbles

Kado Tip!

Geef een introductieduik kado!

Service

Lucht reparatie onderhoud

Huren?

Verhuur Duikschool Happy Bubbles