Activiteiten

Duikactiviteiten

Los van de wekelijkse zwembadtrainingen organiseert duikclub Happy Bubbles jaarlijks tal van duik activiteiten voor haar leden. Een leuke afwisseling op het normale duiken in de regionale duikstekken. Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn o.a. de Nieuwjaarsduik, de Paasduik, meerdere Zeeland weekenden en een echte Duikvierdaagse!

Naast jaarlijks terugkerende activiteiten wordt de activiteitenkalender opgevuld met leuke en bijzondere duiklocaties zowel indoor als outdoor en zelfs in het buitenland!

Duikclub Happy Bubbles organiseert per jaar verschillende activiteiten die stuk voor stuk de moeite van het deelnemen waard zijn en voor elk wat wils bieden.

Aan het begin van het jaar stelt de activiteitencommissie de agenda voor het hele jaar vast zodat iedereen ruim van te voren weet wat er georganiseerd gaat worden.

Deelname aan activiteiten is natuurlijk niet verplicht maar over het algemeen geldt dat al je er niet bij bent, je echt wat hebt gemist!

Een greep

Nieuwejaarsduik

Om het jaar goed te beginnen.

Puzzeltocht

Voor het hele gezin.

Zeelandweekend

Voor leden en duikende introducees.

Kennis maken & mee trainen

Hebben wij uw interesse gewekt? Dan wilt u vast wel een keer met ons meetrainen. U kunt dan kennis maken en bepalen of onze club iets voor u is. Het maakt niet uit of en van welke organisatie u een brevet heeft, u bent altijd van harte welkom!

PADI Duikschool Happy Bubbles is in het bezit van meerdere persluchtsets die u, als gebrevetteerde duiker, tijdens de zwembadtrainingen kunt huren zolang u nog niet in het bezit bent van u eigen set.

Scroll naar boven